Castello di Meleto
Gaiole in Chianti / Italy
*Nikon D810 + Sigma 24-105mm f/4 OS Art

Moderatörler: biunlu, Esat Sanlav, Ubeyd
erhanmeco yazdı:(30.08.2007)
Ören. Burhaniye - Balıkesir / türkiye
*Nikon D80 + Nikon 18-200mm f/3.5-5.6 DX VRFisherboy by Erhan Meço, on Flickr
azulceleste yazdı:erhanmeco yazdı:(30.08.2007)
Ören. Burhaniye - Balıkesir / türkiye
*Nikon D80 + Nikon 18-200mm f/3.5-5.6 DX VRFisherboy by Erhan Meço, on Flickr
Asıl danışmak istediğim şey: Bu tip silüet fotoğraflarında dikkat ettiğiniz hususlar neler acaba?
azulceleste yazdı:
5 dakikadır kesintisiz bakıyorum fotoğrafa
Güneşi kadraj içinde konumlandırmanız ve gökyüzündeki sarı&turuncu renklerin geçişini yansıtmanız, iskele ayaklarını da kadraja dahil etmeniz fevkalade cezbetti
Sınırlı fotoğraf bilgimle söylüyorum ki 200m'den daha geniş açı (mesela 85mm) lens kullanılsaydı fotoğrafın etkisi bir derece daha da artardı gibi geldi. Tabi konuya olan mesafenizi azaltma imkanınız var mıydı bilemiyorum.
Asıl danışmak istediğim şey: Bu tip silüet fotoğraflarında dikkat ettiğiniz hususlar neler acaba?
Birkaç gün içinde çocuğumun silüet fotoğrafını çekebileceğim bir ortam oluşmuştu fakat nedense önceden çekebildiğim kadar güzel bir fotoğraf ortaya çıkaramadım.
ciddibiri yazdı:Haşmetiyle dikilmiş göğe doğru !.. Vay be !.. Böyle bir yapıyı üretmek de adamların gurur kaynaklarından birisidir ama işte hep sömürgecilik, kölelik, zulüm vs. derken rahat batmasından aydınlandık biz deyip daha insani bir yaşama doğru dümen kırmaEllerinde fırsat geçse bizi marmağında oynatırlar ama yine. Politika olarak yani...
erhanmeco yazdı:...
“Üyelerimizin albümleri” sayfasına dön
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir