Moderatörler: biunlu, Esat Sanlav, Ubeyd
goodie yazdı:Benim şimdiye kadar en beğendiğim kuş fotoğraflarından biri bu. Renkler, kompozisyon falan çok hoşuma gitti. Keynowski görmüştür bunu herhalde.
Olym yazdı:goodie yazdı:Benim şimdiye kadar en beğendiğim kuş fotoğraflarından biri bu. Renkler, kompozisyon falan çok hoşuma gitti. Keynowski görmüştür bunu herhalde.
Fotoğraf güzel gerçekten zaten güzelde bir beğeni almış,fakat ben biraz fazla studyo vari bir hava sezdim,bana öyle gelmiş olabilir yada işlemeden kaynaklıdır.Studyo derkende geçen tekrar seyrettim de Ay'a ilk ayak basma-Ay'da gezinme fotoğrafları tartışılıyordu ki çeşitli gerekçelerle işinde uzman kişiler gerçek diyenler ve studyo çekimi olduğunu savunanların görüşleriyle birlikte oldukça zevkli bir belgeseldi.
goodie yazdı:
Olym yazdı:goodie yazdı:
Elemanın fotolarına şimdi baktım da meğersem ben bu elemanı dışarıdan takip ediyormuşum ve beğendiğim fotoları olmuş.Şu sonlardaki martımı nedir o olmamış yani renleri ve ışığı abartıyor biraz sanki ,onun için stüdyovari demek istedim.Çok uzak olmayan bir kargayı bile doğru düzgün çekemeyen ben,bu fotolar bana sanat eseri geliyor orası ayrı
goodie yazdı:
keynowski yazdı:
goodie yazdı:Renkler biraz fazla canlı gerçekten. Yine de hoş. Benim de kuş çekmişliğim yok hiç. Biraz sabırsızımdır ve bekleyemem öyle kuşları falan :D Yeteneğim de yoktur herhalde. Gerçi hiçbir şeyde pek yeteneğim yok ama sevdiğim her şeyden çekmeye çalışıyorum.
Olym yazdı:goodie yazdı:Renkler biraz fazla canlı gerçekten. Yine de hoş. Benim de kuş çekmişliğim yok hiç. Biraz sabırsızımdır ve bekleyemem öyle kuşları falan Yeteneğim de yoktur herhalde. Gerçi hiçbir şeyde pek yeteneğim yok ama sevdiğim her şeyden çekmeye çalışıyorum.
goodie ,şimdi flickr'ınıza baktımda yeteneğim yok demişiniz ortalığı dağıtmışınız daha ne yeteneği mushroom'larda uzmanlığa doğru gidiyorsunuz Exploreye çıkan fotoğrafta harika elinize sağlık.
keynowski yazdı:Ama sahilde bir yandan kuş çekerken bir yandan da insanları arada çekince çok farkedilmiyor. :)
Olym yazdı:.
keynowski yazdı:.
goodie yazdı:.
keynowski yazdı:.
“Beğendiğiniz fotoğrafçıların fotoğrafları” sayfasına dön
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir