dgncsk yazdı:...
Öyle tavuk etinde geçen antibiyotik mi ne oranı çok yüksek diye haber çıktı. Hatta doktora gitme tavuk ye bir sürü hastalıktan kurtul antibiyotik tedavisi gibi diye dalgasını bile yapmışlardı.
Bir de belki 10 yılı vardır ilk kez bir yerli dizide mi yoksa yabancı filmde mi ne görmüştüm. Hikayede aile dededen beri et üretiminde. Lokantaları da var. Diyor ki işte birisine "Bizim inekler,tavuklar vs. kafeslerde beslenir, hiç yürütülmezler ve böylece etleri kasa dönüşmez, işte bu nedenle de yerken böyle yumuşacıktır etlerimiz" falan gibi bir hikaye idi işte. Sonra benzer hikayeyi büyük fastfood zinciri olan markalar için de duydum. Sanırım insanlık tavuk, inek, koyun ağacı icat etmeli ki çare olsun
Ağaçta büyüsün bunlar, bir yere de yürüyemediklerinden löp et olsun falan !
INSTAGRAM :
https://www.instagram.com/ciddiyibiri/ -
flickr adresimiz -
https://www.flickr.com/groups/m43turkiye/ -
flickr kullanımına dair faydalı bilgiler -
viewtopic.php?f=10&t=32 - Kişisel flickr :
https://flickrock.com/ciddi -
B L O G U M http://fotoptik.blogspot.com-
Ekipmanlarım : E-P5 , OM-D E-M10 - 14-42mm. R II, 14-150 II, 25mm. F1.8, 60mm. F2.8 makro (Vivitar 75-205mm. tele, Olympus OM 50mm. F1.8, Carl Zeiss Jena 135mm. F3.5, Helios 44M-6 58mm. F2.0)
-
Tamrac Velocity 5766 çanta , Transcend TS RDF8K USB3.0 kart okuyucu, Sandisk SDHC UHS-I 45mb/s kart , Manfrotto PIXI mini tripod