azulceleste yazdı:Piyasaya sunulmasının üzerinden 5-6 ay geçmiş olan bu modeli deneyimleyen dostlardan kısa da olsa inceleme ve yorum bekliyoruz.
Ben TR'de 1 tane kullanana rastladım facebook gurubunda paylaşıyor bazen fotolar.
Moderatörler: biunlu, Esat Sanlav, Ubeyd
azulceleste yazdı:Piyasaya sunulmasının üzerinden 5-6 ay geçmiş olan bu modeli deneyimleyen dostlardan kısa da olsa inceleme ve yorum bekliyoruz.
azulceleste yazdı:[...
AKINLASINN yazdı:EM1 mark 2 mi, EM5 Mark 3 mü? Hediye gelse hangisini seçersiniz?
AKINLASINN yazdı:EM1 mark 2 mi, EM5 Mark 3 mü? Hediye gelse hangisini seçersiniz?
AKINLASINN yazdı:EM1 mark 2 de karar kıldım o zaman. Önerileri dikkate almak şart.
webbie yazdı:AKINLASINN yazdı:EM1 mark 2 de karar kıldım o zaman. Önerileri dikkate almak şart.
Benim size bir tavsiyem daha olacak. İnternette custom firmware adıyla yeniden düzenlenmiş yazılımlara denk gelirsiniz. Ben e-m1 serisi her makinemde bu yazılımlardan kullandım. Şimdi tüm özellikleri hatırlamıyorum ama mesela focus bracketing bu yazılım yüklendiği takdirde, af özelliği olan her objektifle (normalde sadece 60mm makro veya pro objektiflerle) kullanılabiliyor ve video süre kısıtlaması da kaldırılıyor. Daha birçok kısıtlamaya kaldırabiliyorsunuz ama uzun zamandır ilgilenmediğim için hangileri olduğunu unuttum.
Bir araştırın isterseniz.
“Olympus OM-D serisi” sayfasına dön
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir