Moderatörler: biunlu, Esat Sanlav, Ubeyd
castrobey yazdı:...
ciddibiri yazdı:castrobey yazdı:...
Bravo ! Vallahi de harika fotoğraflamışsınız...![]()
Demek ki bu da mı şehir efsanesiymiş ?! Çünki şehir ışıklarından uzak bir yerlere gidin falan diyorlardı ? Yoksa onu samanyolu galaksi fotoğrafı için mi diyorlardı ?
İzin verirseniz flickr hesabınızdan paylaş yaparaktan bu fotoğrafları soğşıl medya ortamlarında paylaşmak isterim ?
castrobey yazdı:Çok teşekkür ederim. Vallahi açık söylemek gerekirse ben hiçbir şey yapmadım, makine çekti desem yeri var. Live Composite'i kullanınca, uzun pozlama işini dertsiz - tasasız hallediyor makine. Hatta ISO'ya yüklenmeye bile gerek kalmıyor. Işık kaynakları milkway için sorun çıkarıyor ama böyle uzun pozlamalarda neredeyse hiçbir problem çıkartmıyor. Bu arada fotoğraflar jpeg çıktısı ve üzerlerinde oynanmamış.
Hocam dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz, lafı dahi olmaz bu arada.
ismailt yazdı:Selamlar, bu konu ile ilgili az önce bir video izledim. Size de paylaşmak istedim.
https://www.youtube.com/watch?v=_62GwZVmLMY
Aslında üst baslığı yanlıs yazmısım alt başlığı doğrubiunlu yazdı:Elinize sağlık Anıl hocam. Ancak bu çekimde niçin live comp kullandığınızı anlamadım. Duman izi mi var acaba diye inceledim ama tam anlayamadım.
“Olympus OM-D serisi” sayfasına dön
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir