Bunlar ne feci şeyler ! Teşekkürler paylaştığınız için ama dahası emeğinizi de görmezden gelemeyeceğim.[/quote]ugryy yazdı:...
Rica ederim. Asıl ben teşekkür ederim, sağ olun.
Moderatörler: biunlu, Esat Sanlav, Ubeyd
Bunlar ne feci şeyler ! Teşekkürler paylaştığınız için ama dahası emeğinizi de görmezden gelemeyeceğim.[/quote]ugryy yazdı:...
Tifosi yazdı:...
Tifosi yazdı:17 adet Live Composite görselin tekrar birleştirilmiş hali,
İlk denemelerim
Lightning & Composite by TUTITO, on Flickr
tkcn13 yazdı:Live composite modunu kullanıyorum çok güzel fakat ışık patlamamasından dolayi şaşırdım. Üstelik filtre yok
azulceleste yazdı:Olympus dışında live composite özelliği olan başka marka/model var mı arkadaşlar?
azulceleste yazdı:...
azulceleste yazdı:DrOpMaN yazdı:Oldukça başarılı görünüyor; tebrikler.
Gün ışığının biraz gitmesini bekleyecek kadar vaktim olsaydı, bir de fotoğraf makinesini aydınlatacak daha yumuşak bir ışık kaynağım olsaydı göze daha daha hoş gelirdi. Basit bir telefon el feneri ile aydınlattım. Oldukça küçük bir ışık olduğu için sert gölgelere fırsat verdi
fanican yazdı:Live composite hangi modellerde var toplu bir bilgi bulamadım.
Mesela OMDEM10 da var mı? OMDEM1 de var mı?
Yabancı bir sitede şöyle bir bilgi var.
Pek güvenemedim.
Live Composite mode was introduced with the OM-D E-M10, and it also appears on the Olympus OM-D E-M1 Mark II, OM-D E-M5 II and OM-D E-M10 II.
SM-J3308 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim bilgi için.tkcn13 yazdı:fanican yazdı:Live composite hangi modellerde var toplu bir bilgi bulamadım.
Mesela OMDEM10 da var mı? OMDEM1 de var mı?
Yabancı bir sitede şöyle bir bilgi var.
Pek güvenemedim.
Live Composite mode was introduced with the OM-D E-M10, and it also appears on the Olympus OM-D E-M1 Mark II, OM-D E-M5 II and OM-D E-M10 II.
SM-J3308 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Omd serisi tüm modellerde var (omd M1 ve m10 da var). Pen-f ve pen serisinin son modellerinde olması lazım.
“Olympus OM-D serisi” sayfasına dön
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir