Moderatörler: biunlu, Esat Sanlav, Ubeyd
ozturert yazdı:Ama her aklı başında internet sitesi "algılayıcıya falan bakmayın" diyor zaten
Yalnız Flickr istatistikleri tam gösterge değil çünkü mevcut fotoğraf makineleri fotoğraf paylaşmaya çok uygun değiller. Telefonlarda çektiğin anda paylaşmak mümkün bu yüzden ciddi avantajları var paylaşım açısından.
Ben sürekli sim kartlı fotoğraf makinesi öneriyorum da Japon firmaları aşırı gelenekçiler hala. Mesela EM5II'de Sim kart olsa, telefon firmaları anlaşmalı kamera satsa, makine çektiği fotoğrafları anında paylaşabilse (düşük çözünürlükte, mesela 4-6MP) Flickr'daki sıralama değişmeye başlar yavaş yavaş. Gene telefonlar bir numarada olur ama fark çok azalır.
ozturert yazdı:...
ozturert yazdı:Valla ben çektiklerimin %90'ını paylaşmaya değer bulmuyorum Kalanların da %10'unu anca paylaşıyorum.
ozturert yazdı:...
ciddibiri yazdı:
keynowski yazdı:Bir gün telefonlara 1" ya da daha büyük sensör koyarsalar ben de telefonu fotoğraf için de kullanabilirim.(ama 2.makine olarak) Şu ana kadar telefonla aile,akraba ve tanıdık özçekimleri dışında hiç fotoğraf çekmedim. Zaten sevmiyorum da akıllı telefon denen aleti
Olym yazdı:ciddibiri yazdı:
Ciddi, benim cep tel. + ff mak. ikilisine nasıl bakıyorsun ? bir yorumunu alayım.
Katılmayacağını biliyorum bu fikre özellikle ff kısmına.Yok hocam ben artık ff mf almam demeden,bir yorum rica ediyorum
Olym yazdı:Ciddi, cep telefonu bana yeter ,ileride makinayı bile satabilirim düşüncesinden dolayıda yorumunu merak ettim.Fotoğraf çekme hevesinin belli aralıklarda kaybolması buna etkendir.Sana yine bir heves gelir bundan vazgeçersin umuyorum,eğer sen bile böyle sistemleri bırakıp sadece cep telefonu ile devam edersen diğer insanlar çoktan cep telefonu kullanmaya başlamış demektir.Ben senin fot.mak.kullanımını bırakacağınıda düşünmüyorum,geçicidir bu durum inşallah.
Yani şunu anlıyorum yorumundan ,sorduğum soru (fikir) yarı mantıklı ,mantıklı olan kısmı sadece cep telefonu,ff makina kısmı değil bunu önceden biliyordum zaten
“Mobil fotoğrafçılık” sayfasına dön
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir